ANTALYA / KAŞ - Üzümlü İlkokulu

Mrt

Deprem afetinden zarar gören yurttaşlarımıza destek amaçlı olarak, Antalya il milli eğitim müdürlüğünün izni ile okulumuz öğrenci ve velileri tarafından kermes düzenlendi. Kermes sonrası elde edilen gelir, afetzedelerin yararına kullanılmak üzere okul müdürümüz tarafından belirtilen banka hesabına yatırıldı.

Kas

Okulumuzda depreme hazırlıklı olmak amacıyla Çök, Kapan, Tutun deprem eğitimi ve 12 Kasım tatbikat bilgilendirmesi yapıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz birlikte izlediler. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul yemekhanelerimizin boya bakım onarım iş ve işlemlerini Okul Müdürümüz Seda ŞAHİN önderliğinde okul aile birliği ve veli destekleriyle haftasonu mesaisi ile tamamladık. Çocuklarımızın daha ferah ve temiz bir ortamda yemek yemeleri için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Kaş İlçe genelinde yapılan resim yarışmasında okulumuz 2-A Sınıfı öğrencisi Elif Katırcı'nın yapmış olduğu çalışma ilçe 1. si olmuştur.

Katılım sağlayan ve dereceye giren öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzun bahçesinde bulunan ve yıllardır onarım görmemiş ahşap park bölümü Okul Müdürümüz Seda ŞAHİN önderliğinde Deniz USLU velimiz başta olmak üzere okul aile birliği üyelrimizin destekleriyle yenilenmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlk Okullar Arası Resim Yarışmasında Dereceye Giren Eserler belirlenmiştir.

Ganimet Sıla Karaca(Karadağ İlkokulu)

Öykü Demirci( Kaş Şehit Ömer Halis Demir İlkokulu)

Hilal Atılgan(Üzümlü İlkokulu)

Öğrencimizi tebrik ederiyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü, köy meydanında yapılan Cumhuriyet Yürüyüşü, öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ile kutlandı.

Katılım gösteren velilerimiz, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okul Aile Birliğimzin geçen yıl yapmış olduğu çalışmalar ve bütçenin ibra edilmesi sonrasında yeni yönetim seçimi gerçekleştirildi.

Yapılacak çalışmaların ve bütçenin belirlenmesi ile toplantı sonrlandırıldı.

Katılımlarından dolayı tüm velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen deprem ve tahliye tatbikatından görüntüler.

Ekm

Okulumuzun iç ve dış mekanlarınada öğrencilerin güvenliği ve huzur içinde bir eğitim ortamının oluşturulması için Okul Müdürü Seda ŞAHİN önderliğinde yenileme çalışmaları yapıldı.

Haz

Uluslararası Eko-Okullar programı kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda okulumuz YEŞİL BAYRAK ödülünü almaya hak kazanmıştır. Yeşil Bayrak, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko-etikettir.