ANTALYA / KAŞ - Üzümlü İlkokulu

Haz

Uluslararası Eko-Okullar programı kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda okulumuz YEŞİL BAYRAK ödülünü almaya hak kazanmıştır. Yeşil Bayrak, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko-etikettir.

Mrt

Okulumuz denetçiler tarafından yapılan denetim ve incelemeler sonucunda "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanmıştır.

Mrt

4006 TÜBİTAK Üzümlü Ortaokulu Bilim Fuarı

Ekm

Beden Eğitimi öğretmenimiz Kağan DUMAN ve 3/A Sınıf öğretmenimiz Hasret ALMAK liderliğinde, haftanın oyunu olan Esir Alma-Verme oyununu oynuyoruz. Oyunlarla büyüyoruz.

Oyunlar çocukları hayata ve geleceğe hazırlar. Oyunlar sayesinde çocuklar hayatın bir çok kuralını öğrenir. Adeta hayat hakkında bir "simülasyon" yapar.

Oyun sayesinde paylaşmayı öğrenir. Başka insanları sevmeyi, onların hakkına saygı göstermeyi öğrenir. Üzüntüyü, sevinci öğrenir. Birçok duyguyu oyunlar sayesinde tadar ve öğrenir.

Oyun, başka bir benzetme ile; çocuklar için hayatın tiyatro sahnesi gibidir.